Alkalmazottak

Minden dolgozónak külön profil

Minden alkalmazottunknak külön belépési adatot biztosíthatunk, így az adott fiókhoz tudjuk rendelni a végrehajtott műveleteket, nem kavarodik össze semmi!

Összetett jogosultságrendszer

Tulajdonosként megszabhatjuk, hogy ki milyen modulhoz, illetve funkcióhoz férhet hozzá. Ezzel egyszerűsítve a felületet, illetve csökkentjük a hibalehetőségek és visszaélések lehetőségét.

Beosztás készítése

Dolgozóinkat egyszerűen beoszthatjuk, ami egy átlátható heti beosztástáblázatban jelenik meg. Külön nyomtatási nézetet készítettünk a modulhoz, így egyszerűsítve a vezetők munkáját. A beosztásba lehetőség van szabadnapokat is kezelni.

Tevékenységnapló

Minden művelet végrehajtásakor mentésre kerülnek a dolgozó adatai és az aktuális időbélyeg. Ezeket az adatokat az arra jogosult dolgozók tekinthetik csak meg.

Minimális hibalehetőség

A jogosultságok segítségével eltüntethetjük a recepciósok számára a felesleges menüpontokat és gombokat, így csak a lényeg lesz a középpontban. A rendszer minden művelet esetén ellenőrzi a beküldött adatokat, és egyértelmű hibaüzenettel szolgál, amennyiben valami nincs rendben.

Kedvenc menüpontok

A menüpontok megjelölhetők kedvencként, így azokat mindig legfelül láthatók.

Gyors betanulás

Egy új recepciós átlagosan fél óra után már önállóan el tudja látni a feladatkörét.

Edző elszámolás

A bérletekhez beállítható, hogy elhasznált alkalmanként mennyi jutalék járjon az órát tartó edzőnek. A jutalékokat egy táblázatba összesítve tételesen láthatjuk összesítve.