Gyakori kérdések

A GymBase használatához nem szükséges semmilyen program telepítése. Kizárólag egy böngészőre van szükség, legyen szó akármilyen eszközről. A frissítések teljesen automatikusak és ingyenesek.

Igen! A számításigényes műveletek a mi szervereinken futnak, így a te eszközöd csak a megjelenítéssel foglalkozik. Minden, amire szükség van az az internet kapcsolat és egy web böngésző pl. Chrome vagy Firefox.

Célunk, hogy számodra a legjobb támogatást nyújtsuk, a részletes útmutatók mellett rendelkezésedre állunk emailben, telefonon vagy akár személyesen is.

Nincsen, a GymBase egyenleg alapon működik, addig használhatod, amíg szeretnéd.

Nem! A rendszert úgy alkottuk meg, hogy egyszerre több üzletet is gond nélkül tud kezelni.

Az előfizetésedben rögzített adatok felől te rendelkezel, harmadik fél nem fér hozzá! Összetett jogosultságrendszerünknek köszönhetően minden dolgozó csak ahhoz a modulhoz és funkcióhoz fér hozzá, amit engedélyezel neki.

Igen, a GymBase teljesen rugalmasan működik. Néhány kattintással létrehozható egyedi utalvány vagy kupon, amivel a vendégek fizetni tudnak.

Minden gond nélkül hozzáadhatod az általad kezelt valutákat, legyen szó Euróról, vagy akár hűségpontokról.

Persze! Mindegy bérletnél beállítható, hogy milyen napokon léphetnek be vele a vendégek. Ezen kívül több korlátozás is létezik, például Női/Férfi, illetve életkorra is állíthatunk be szabályokat.

Célunk az egyszerűség és a költséghatékonyság. Természetesen lehetőséget biztosítunk a régi beléptetőkártyák használatára is, legyen szó akár vonal, akár QR kódos kártyáról.

Igen, az All You Can Move-val együtt dolgozva létrehoztunk egy kapcsolatot rendszereink között, így néhány adat megadása után használhatóvá válik az All You Can Move beléptetés.

A regisztrációt követően az "Árak" fülön összeállítható a szolgáltatás, amit igénybe szeretnél venni. Az ingyenes próbaidőszakon kívül a rendszer használatához egyenlegfeltöltés szükséges. A szolgáltatás napi költségét minden nap végén vonjuk le az egyenlegből.

Igen! Sőt, nagyobb mennyiségű egyenlegfeltöltés esetén bónusz egyenleget adunk ajándékba!

Igen! Partnerünkkel együtt dolgozva akármilyen beléptetőkaput meg tudunk építeni és kommunikálni vele. Legyen szó akár egyéni megoldásokról is.

Igen, és így automatizálható a vendégek beléptetése! Partnerünkkel együtt dolgozva szinte bármilyen beléptetőkapu kivitelezése lehetséges. Legyen szó akár egyedi megoldásokról is. Már meglévő beléptetőkapu esetén fel tudjuk azt "okosítani", az új kapu árának töredékéből.