Vendégkezelés

Korlátlan számú vendég

Az GymBase beléptető szoftver alapja a vendégnyilvántartás, így már a legkisebb csomagunkkal is korlátlan számú vendéget tárolhatsz el a rendszerben. A vendégek csoportokba oszthatók, amikhez tásíthatók speciális jogosultságok, illetve alapértelmezett kedvezmények is.

Egyszerű keresés

A vendégadatbázisban egyszerűen kereshetsz QR kód, név, email vagy akár telefonszám alapján is. Nem egyértelmű találat esetén pedig listából is választhatsz. A vendég profiljának létrehozásakor automatikusan emailt küldünk a megadott email címre, ami tartalmazza a belépőkártyát. Mindig a legmodernebb szoftveres megoldásokkal dolgozunk.

Beléptetőkártya kezelése

A gyors beléptetés érdekében a vendégekhez beléptetőkártyát rendelhetünk, amit beolvasva megjelenik a vendég profilja. Lehetőség van már meglévő vagy új plasztikkártyákat is használni, illetve vendég emailben megkapja a profiljához tartozó QR kódot, amit telefonos applikációba is le tud menteni.

All You Can Move

Az All You Can Move-val együtt dolgozva létrehoztunk egy kapcsolatot a rendszereink között, így néhány adat megadása után használhatóvá válik az All You Can Move beléptetés. A szoftveren belül leolvasható az All You Can Move telefonos applikációban generált QR kód, ami minden további műveletet automatikusan elvégez.

Részletes vendégprofil statisztikákkal

Minden vendég profilján láthatók az utolsó műveletek, például beléptetések, vásárlások és óra jelentkezések. A profilon egy gombnyomással az adott vendégre szűrve láthatjuk az összes adatot a statisztikák modulban. Ezen felül részletesen kereshetünk, illetve exportálhatunk is Excelbe, amennyiben további műveletet szeretnénk végrehajtani.

Egyenlegkezelés

A vendégeknek lehetőségük van előre befizetni egyenleget, így későbbi vásárlásaikat az egyenlegszámláról tudják rendezni. Minden vásárlás után emailben megkapják a tételek listáját, illetve a fennmaradó egyenleget.

Vendégkategóriák

Létrehozhatunk vendégkategóriákat, akiknek alapértelmezetten kezdezményeket biztosítunk termékekre és bérletekre. A GymBase beléptető szoftver alapja a rugalmasság, így természetesen a kedvezmény mértéke manuálisan is állítható eladás esetén.

Automatizálás beléptetőkapuval

Rendszerünk együtt tud működni szinte akármilyen forgóvillás beléptetőkapuval. A tervezéstől a kivitelezésig elvégezzük kapu telepítését és a szoftverrel való kommunikációt. A QR kód leolvasása esetén ellenőrzi a bérlet érvényességét, kiléptetésnél pedig, hogy van-e tartozása a vendégnek.

Online vendégregisztráció

Saját weboldalra kihelyezhető regisztrációs form, amin keresztül a vendég a saját okostelefonján két perc alatt regisztrálhat a GymBase vendégadatbázisába. Mivel minden vendég egyszerre regisztrál saját készülékén, jelentősen megkönnyítjük minden edzőteremben dolgozó recepciós és vendég dolgát, nincs többé sorbanállás!

Online jegyértékesítés

A vendégeknek lehetőségük van online jegyet és bérletet vásárolni, amiről automatikusan számlát is kapnak emailben.