Fizetési információk

Weboldalunk az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást használja.

A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN (a továbbiakban: SimplePay ÁSZF) foglaltakat és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron*, Maestro*.

* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.

A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az OTP Mobil Kft.-vel szemben téged külön díj nem terhel.

A fizetés lépései:

  1. Weboldalunkon összeállítod és megrendeled a szolgáltatásod (regisztráció szükséges).
  2. Az egyenlegfeltöltés menüben a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva a SimplePay rendszerbe irányít át.
  3. A SimplePay rendszer online felületén az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felületre kerülsz, ahol meg kell adnod a kártyaadatait. A SimplePay rendszer a kártyád adatait nem tárolja és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá.
  4. A „Fizetés” gombra történő kattintással elfogadod a SimplePay ÁSZF-et és az OTP Mobil Kft. adatkezelési szabályzatát.
  5. Az OTP Mobil Kft. a megadott kártyaadataid banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a kártyád a bankod megterheli a megrendelés ellenértékének összegével.
  6. A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti a Gymbase szerverét is, amely ez alapján jóváírja az egyenleget.
Minden esetben a tranzakció végeztével várd meg, hogy az oldal visszairányítson a honlapunkra, különben előfordulhat, hogy fizetésed nem lesz sikeres.