Fizetési információk

Stripe - bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósulnak meg. A Stripe egy globális technológiai cég, mely pénzügyi infrastruktúrát épít és biztosít az internet világában. Segítségével minden méretű vállalkozás - az újonnan induló vállalkozásoktól az állami vállalatokig - fizetéseket fogadhatnak el, és online irányíthatják vállalkozásaikat.

További információk a Stripe-ról (angol nyelvű oldal): stripe.com
Stripe adatvédelem, nyilatkozatok, szabályzatok

A fizetés lépései:

 1. Weboldalunkon összeállítod és megrendeled a szolgáltatásod (regisztráció szükséges).
 2. Az egyenlegfeltöltés menüben a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva a Stripe rendszerbe irányít át.
 3. Egy biztonságos online fizetési felületre kerülsz, ahol meg kell adnod kártyád adatait. A Stripe rendszer a kártyaadatokat nem tárolja és azokhoz később sem fér hozzá.
 4. A „Fizetés” gombra történő kattintással elfogadod a Stripe ÁSZF-et és adatkezelési szabályzatát.
 5. A Stripe a megadott kártyaadataid banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a kártyád a bankod megterheli a megrendelés ellenértékének összegével.
 6. A tranzakció megtörténtéről a Stripe rendszere értesíti a Gymbase szerverét is, amely ez alapján jóváírja az egyenleget.

SimplePay - átutalásos fizetés

Nálunk az átutalásos fizetések is automatizálva vannak! Amint a SimplePay rendszere jelzi nekünk a sikeres tranzakciót, a fizetés azonnal jóvá is íródik rendszerünkben!
A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SimplePay szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Felhasználási Feltételekben (a továbbiakban: SimplePay ÁSZF) foglaltakat és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.

A fizetés lépései:

 1. Weboldalunkon összeállítod és megrendeled a szolgáltatásod (regisztráció szükséges).
 2. Az egyenlegfeltöltés menüben a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva a SimplePay rendszerbe irányít át.
 3. Ezen az online felületén találod a Banki átutalás részleteit.
 4. Az itt található adatok alapján kell indítanod az utalást, különösen odafigyelve a közleményben található adatra.
 5. A tranzakció megtörténtéről a SimplePay rendszere értesíti a Gymbase szerverét is, amely ez alapján jóváírja az egyenleget.